The Gate

Aniversari

Sarbatoreste-ti ziua onomastica si simte-te bine!

Ziua de naştere este importantă, deoarece îţi oferă ocazia să te simţi special şi în centrul atenţiei. Este ziua în care toţi cei apropiaţi îţi transmit urări şi gânduri bune, te felicită şi ciocnesc un pahar în cinstea ta. Este ziua în care primeşti cadouri, îmbrăţişări şi multe zâmbete din partea celor dragi. Ziua de naştere este ziua în care îţi doreşti să petreci timpul alături de familie şi prieteni, iar pentru asta ai nevoie de locaţia perfectă.

Locaţia este cel mai important aspect atunci când organizezi un eveniment. Trebuie să găseşti echilibrul perfect între atmosfera şi locaţie, astfel încât să ai parte de un eveniment captivant. Meniul diversificat, servirea şi evident, costurile, sunt alţi factori după care trebuie să te ghidezi atunci când alegi o locaţie pentru o petrecere privată. Fie că este vorba despre o aniversare, o zi de naştere sau onomastică, te aşteptăm pe terasa The Gate cu cele mai bune servicii, preţuri avantajoase şi atmosfera unică. Terasa noastră oferă un cadru perfect pentru o zi specială din viaţa ta, iar personalul nostru este dedicat să-ţi ofere un eveniment memorabil. Planifică următorul eveniment la The Gate dacă doreşti să-ţi impresionezi invitaţii cu un meniu delicios şi multă voie bună! La The Gate vei avea parte de o experienţă completă!

Spaţiu amenajat pentru evenimente private in aer liber

Dacă doreşti să sărbătoreşti alături de prieteni şi familie, într-un cadru modern şi prietenos, să te distrezi şi să te bucuri de mâncare bună, ai ajuns în locul potrivit! Terasa The Gate îţi pune la dispoziţie un spaţiu generos pentru organizarea unui eveniment privat, loc de joacă pentru copii, zona acoperită pe terasă şi un spaţiu special desemnat pentru DJ-ul care va întreţine atmosfera pe tot parcursul petrecerii.

De asemenea, dispunem de spaţii special amenajate pentru adunări restrânse, unde te vei bucura de un cadru intim şi atmosfera relaxantă. Şi, indiferent de natura evenimentului tău, în anumite seri de weekend te poţi bucura de muzică live sau de cea a DJ-ului profesionist al terasei The Gate.

Produse si servicii de calitate

Preturi accesibile

Multiple zone acoperite si descoperite

Vrei sa-ti faci rezervare? Trimite mesaj pe whats'app, messenger, suna-ne sau completeaza formularul de rezervari.

Sărbătoreşte alături de noi şi ai mai multe avantaje

Îţi punem la dispoziţie mai multe servicii pe care să le alegi în funcţie de preferinţe, pentru a te asigura că ziua ta va fi cu adevărat specială şi emoţionantă. Personalul nostru îţi stă la dispoziţie pentru orice sugestii şi preferinţe, deoarece ne propunem să oferim mai mult decât servicii de standarde înalte, vrem să oferim emoţii, amintiri plăcute şi voie bună. Alege să organizezi ziua de naştere, turta sau moţul, aniversarea sau orice altă zi specială din viaţa ta la terasa The Gate şi noi îţi punem la dispoziţie următoarele servicii şi produse:

 • meniu a la carte
 • bufet suedez, platouri sau meniu personalizat
 • open bar
 • DJ profesionist (ales de tine sau recomandat de noi)
 • sercivii foto-video
 • şampanie pentru copii
 • tort de îngheţată
 • cabină foto
 • aranjamente cu baloane
 • welcome bar - şampanie, alune, fructe confiate
 • tea bar
 • narghilea
 • fum greu
 • cascadă pirotehnică

Ce spun clientii despre The Gate

Recenzii Clienti

Aniversari la The Gate

Galerie Foto - Aniversari

Intrebari Frecvente

Desigur, avem multiple zone acoperite / descoperite ce pot fi delimitate astfel incat sa aveti intimitate si sa va simtiti bine.

Se poate oferi exclusivitate pe toata terasa, dar se va achita o taxa de inchiriere

Desigur, poti veni fara probleme cu tortul din alta parte, poti cere chiar sa ti-l livreze cofetaria mai devrme la noi si il punem la rece, singura cerinta este sa vina insotit de certificat de conformitate.

Se poate veni cu DJ singurul lucru pe care trebuie sa il discutam este ce genuri muzicale vor fi ascultate

Contacteaza-ne


  Pentru voi de Luni pana Duminica

  10:00 AM - 01:00 PM

  Vrei sa-ti faci rezervare? Trimite mesaj pe whats'app, messenger, suna-ne sau completeaza formularul de rezervari.

  Rezervari The Gate

  Rezervari la